Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

De vriendelijke mederwerkers van dit kantoor staan altijd voor je klaar voor advies en hulp. Ze hebben ons van A tot Z bijgestaan bij de verkoop en de aankoop van een nieuwe woning. Mede door goede kennis op de lokale markt is onze woning voor een meer dan goede prijs verkocht.

Dhr. Marc Hitzert
9

De samenwerking met Dijkhuizen Makelaars is steeds uiterst prettig verlopen. Er staat onder leiding van Walter en Leon een hecht team van aimabele en deskundige medewerkers die goed op elkaar zijn ingespeeld. Communicatie was daardoor top; altijd kregen we snel en duidelijk antwoord en afspraak was afspraak! Daarnaast werkt hun digitale informatiesysteem fantastisch. Dijkhuizen Makelaars is absoluut een van de betere makelaars in Voorburg. Geen twijfel!

Anoniem
10

De verkoop van ons huis is fantastisch en snel verlopen dankzij Chris en zijn collega's van Dijkhuizen makelaars. Heel prettig contact en we zijn echt goed en kundig begeleid. Alleen maar lof!!!

Dhr. Van der Toorn
7

Het contact met de makelaar verliep soepel en heel fijn Ik had geen betere makelaar kunnen wensen en zou iedereen hem kunnen aanraden

Dhr. Gerard van Meurs
9

Vanaf het eerste moment een plezierig contact gehad. Waren ook bereid om te praten over de tariefstelling en daar goede afspraken over gemaakt. Zeer goede adviezen ten aanzien van de presentatie van onze woning voorafgaand aan het 'te koop zetten'. En zeer veel waardering voor het geadviseerde media bureau, welke foto's en een film van onze woning heeft gemaakt. Vanaf het moment dat de woning in de verkoop ging, snelle afstemming m.b.t. afspraken en goede opvolging. Ook tijdens het verkooptraject goed begeleid en goed geadviseerd. Kortom, wij zijn/waren erg tevreden.

Mevr. Heemskerk
10

Zeker zeer tevreden over deze makelaar, heeft ons huis voor een prachtige prijs weten te verkopen. Daarnaast zeer sympathieke deskundige mensen, die eigenlijk 24 uur per dag voor je klaar staan. Zowel de makelaar, Leon, alsook de binnendienst.

Anoniem
10

Zeer fijn contact met mijn makelaar Leon van der does als iedereen op kantoor, informeel, deskundig, duidelijk, ik heb helemaal niks aan te merken. Gewoon goed

Anoniem
9

Wij hebben de houding en werkwijze van Dijkhuizen Garantiemakelaars als deskundig en professioneel ervaren. De klantgerichte en adequate werkwijze van alle medewerkers van dit kantoor hebben wij zeer gewaardeerd. Wij denken dan ook dat wij bij het kiezen van een makelaarskantoor de juiste keuze hebben gemaakt

Anoniem
9

We hebben een hele fijne samenwerking met Dijkhuizen makelaardij gehad. In het voortraject liep alles al op rolletjes. Tijdens de daadwerkelijk verkoop waren wij op vakantie. Dankzij het overzichtelijke gebruikersportaal en het directe contact met Leon en Chris blijf je toch goed op de hoogte van de stand van zaken. Uiteindelijk erg blij met het eindresultaat. Zeker een aanrader voor de verkoop van je huis!

Diederik van Dijk
9

Prima service en ondersteuning. Kennis van zaken.

Anoniem
9

Contact met de makelaar is prettig verlopen. Ik zou hen zeker aanraden. Het huis heb ik via hun gekocht en verkocht.

Mevr. Mallee
10

Zeer goede begeleiding en adviezen omtrent vraagprijs, het presenteren van je huis, het regelen van bezichtigingen en de ontvangen biedingen. Goede begeleiding en uitleg bij het (concept)koopcontract. Wij zijn zeer tevreden met het bod en de snelle verkoop van ons huis.

Dhr. Massaar
10

Geen opmerkingen. Het contact verliep uitstekend. De service was prima. Zeer vriendelijke en deskundige mensen op het gehele kantoor

Mevr. Buscha
10

De medewerkers waren zeer professioneel en altijd vriendelijk. Ons appartement werd in korte tijd verkocht voor een goede prijs.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was goed, afspraken waren duidelijk, genoeg informatie en het huis was snel verkocht. Prima dus.

Dhr. van den Broek
10

Contacten met de makelaar liepen bijzonder goed. Ik werd goed, adequaat, en deskundig op de hoogte gehouden van alles wat er afspeelde tijdens de verkoop (bezichtiging, biedingen, etc). Ook na de verkoop nam men nog tijd voor mij i.v.m. vragen die ik nog had. Kortom een makelaar om aan te prijzen!

Anoniem
10

De makelaar coördineerde alles goed en wij hebben geregeld contact gehad. Ondanks de vele geïnteresseerde kregen klanten wel de tijd en mogelijkheid kans te maken op de woning. Naar ons idee hebben de juiste mensen daarom de woning nu kunnen bemachtigen en hebben wij de woning naar tevredenheid kunnen verkopen.

Anoniem
9

Alles prima geregeld. Leon hield ons prima op de hoogte over het verloop van de verkoop en verder zijn we dik tevreden over de algehele begeleiding door de overige mensen van Dijkhuizen. Top geregeld !

Anoniem
9

Alles goed verlopen, kundige adviezen, snelle verkoop/ koop. Wij hebben ze al aanbevolen bij derden die met ze in zee zijn gegaan.

Anoniem
9

Zeer prettige en duidelijke, snelle communicatie met het hele team. Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed, net als de begeleiding. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bal
10

Dijkhuizengarantiemakelaars heeft de verkoop van mijn garage meer dan uitmuntend uitgevoerd! De vooraf gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en tijdens het verkooptraject mij overal over geinformeerd! Professionele begeleiding, perfekte service en zeer klantvriendelijk! Ik ben 100% tevreden! Kan iedereen Dijkhuizengarantiemakelaars aanbevelen!

Anoniem
10

Leon van der Does van Dijkhuizen heeft de verkoop van mijn woning enorm goed begeleid. Hij is deskundig, adviseert goed en is prettig in de omgang. Belangrijk vond ik dat hij geen 'verkoop praatjes' heeft. De backoffice van Dijkhuizen was ook prima. Ze reageerden adequaat en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop.

Dhr. Richards
10

Dijkhuizen is een uiterste bekwaam en professioneel makelaars kantoor, met vriendelijk, behulpzaam en altijd beschikbaar,personeel, Wij zijn zeer tevreden met de loop van zaken..

Dhr. Zwarts
10

Efficiënt, deskundig, flexibel, ondersteunend en adviserend. Een zeer prettige en betrouwbare organisatie om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen!

Anoniem
7

Deskundige en zeer prettige makelaar. Ons huis was snel voor een goede prijs verkocht. Geen omkijken naar gehad.

Anoniem
10

Contact met makelaar en kantoor is vanaf het begin zeer prettig en deskundig geweest en heeft enorm geholpen om de toch wel lastige en soms ingewikkelde zaken voor ons te vereenvoudigen. Wij zijn meer dan content met de keuze voor dit makelaarskantoor en kunnen hun service en kennis iedereen aanbevelen die een huis willen verkopen of kopen.

Dhr. Millenaar
10

Het was de derde keer dat wij ons huis in de verkoop deden. De eerste twee keer trokken wij dat zelf terug en dat was geen enkel probleem. De derde keer is alles wel doorgegaan. De makelaar was reëel in de verwachtingen. De service en het voortdurend contact was uitstekend.

Anoniem
9

Een tweede keer dat ik bij de verkoop van mijn huis, gebruik heb gemaakt van Dijkhuizen Makelaars. Wederom was dit naar alle tevredenheid. Ze hebben goed meegedacht over de timing van de verkoop en de vraagprijs van het huis, waarbij we in goed overleg tot een strategische keuze zijn gekomen. De begeleiding van potentiële kopers verliep prima en afstemming over de bezichtigingstijden verliep snel, kordaat en met korte lijnen. Bijzonder plezierig dat na afloop van een bezichtiging een verslag in het online portaal vrijwel direct werd ingevuld. Hiermee voorkomen ze onnodig telefonisch contact terwijl je als verkoper goed aangesloten blijft over het verloop. Uiteindelijk liep het storm in de eindfase van de verkoop en hebben we een mooie verkoopprijs gekregen!

Anoniem
9

Zeer professionele makelaar, soepel en prettig in de omgang. Ken de locale huizenwereld als geen ander. Voor je het weet is je woning voor een prima bedrag verkocht.

Mevr. Groenewold
9

13 jaar geleden hebben we ook naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van deze makelaar voor zowel aan- als verkoop dus de keuze voor Dijkhuizen was niet zo moeilijk toen wij besloten om eind vorig jaar ons huis te verkopen. Opnieuw werden we uitstekend begeleid en ondersteund in alle fasen van het proces. Goede service, communicatie via het online dossier en korte lijnen voor snel overleg. Afspraken werden stipt nagekomen. Binnen 17 dagen was onze dubbele bovenwoning verkocht! Heel erg bedankt voor jullie hulp in deze spannende tijd!

Mevr. Saskia Mol/Elfferich
10

Woning van vrienden was binnen 1 dag verkocht, dus de keuze was snel gemaakt. Onze woning duurde iets langer, binnen 3 dagen ud83dude01 Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Top !!! Dank je wel team Dijkhuizen

Dhr. Lamb
10

Bij uitstek kennis van de wijk/omgeving van ons woongebied/wijk. Realistische kijk op aan/verkoopprijs, dito goede aanpak van de verkoop. Goede communicatie gedurende de verkoopproces. Altijd beschikbaar voor een advies bij het bepalen van een keuze/richting.

Anoniem
10

Het contact met de alle medewerkers van Dijkhuizen garantiemakelaars was altijd soepel en correct. Ze waren stuk voor stuk op de hoogte en heel duidelijk. Ze hebben voor ons zowel de aankoop als de verkoop van de woning gedaan en daar hebben ze, heel fijn, echt de tijd genomen om dingen uit te leggen en te bespreken. De makelaar was zeer goed op de hoogte van de lokale markt en heeft ons uitstekend begeleid. Wij gaan met een goed gevoel naar onze nieuwe woning.

Dhr. Erasmo Signore
10

Ik had al veel goede verhalen over deze makelaar gehoord maar de deskundigheid en het nakomen van zijn verplichtingen overtroffen werkelijk al mijn verwachtingen. Wat een service! Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen!! Oprecht veel dank voor alles Dijkhuizen Garantiemakelaars uit Voorburg. Gr, Erasmo Signore

Anoniem
10

Heel fijn contact gehad, onder andere via mail, telefoon en WhatsApp. Zowel met onze eigen verkoopmakelaar als met alle andere medewerkers op het kantoor. Zeker een aanrader!

Dhr. Raymond 't Hart
10

Dit is nu een schoolvoorbeeld wat je van een makelaar mag verwachten. Na een zoektocht naar een makelaar voor de verkoop van onze woning hebben we voor deze makelaar gekozen. Buiten het feit dat de betreffende makelaar erg kundig overkwam had hij verreweg het beste verhaal, en een héél andere strategie dan alle andere makelaars welke we hebben laten komen, namelijk volledig toespitst op de huidige markt en nauwelijks op de 'klassieke waardebepaling'. Dat zorgde voor een heel groot gat vwb de vraagprijs ten opzichte van de andere makelaars. Dat zorgde in eerste instantie voor een lichte twijfel, maar door de verklaring van de strategie hebben we daar toch voor gekozen. En het resultaat, exact zoals voorspeld. De woning is binnen een week verkocht voor u20ac15.500,- boven de vraagprijs. En om een beeld te schetsen, als we 1 van de andere makelaars in de hand hadden genomen was de uiteindelijke opbrengst minimaal u20ac40.000,- minder geweest. Dus chapeau voor deze makelaar!

Mevr. van Gool
10

Deskundig, Bereidwillig , respectvol. Goede dossierkennis en moderne begeleiding . Prima voorbereid en afgehandeld .

Dhr. van Rijsbergen
9

Snelle en duidelijke communicatie en deskundige beoordeling zijn de sterke punten van Dijkhuizen makelaars.

Anoniem
9

Gewoon goed! Ze zijn zeer professioneel en meedenkend. Ze maken hun beloftes waar, geen lege verkooppraatjes.

Mevr. Van der Eijk - Mans
8

De makelaar heeft mij constant met raad en daad bijgestaan. Ik kon altijd binnen lopen of bellen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Dhr. Ruben van Drie
9

Chris Goedhuys is namens Dijkhuizen makelaars onze makelaar. Met enthausiasme voert hij (en zijn collega's) het vak uit. Altijd bereikbaar en persoonlijk in de communicatie. Wij bevelen hen van harte aan!

Mevr. Woudstra
10

De allerbeste makelaar! Veel, makkelijk en gezellig contact per mail, telefoon of whatsapp. Alles goed, snel en professioneel geregeld. De hele verkoop van mijn appartement en alles wat daarbij kwam kijken verliep enorm prettig en vloeiend! Ik raad deze makelaar zeer zeker aan!

Anoniem
9

Heel prettig en relaxt contact en niet alleen met de makelaar maar ook met z'n collega's op kantoor. Altijd bereikbaar en helder advies.

Anoniem
10

Fantastische makelaar, fijne begeleiding en goede adviezen. Denkt mee in de verkoop en hoe in zaken te handelen.

Dhr. Machiel Overduin
10

Een pluim op de hoed voor het makelaarsteam van Dijkhuizen Garantiemakelaars, een laagdrempelig bedrijf met stuk voor stuk prima mensen waar je elk moment van de dag kan binnenlopen. Het huis was binnen een week verkocht voor een prima prijs. Ook als aankoopmakelaar voor het nieuwe huis is Dijkhuizen een goede keuze geweest. Kortom: niets dan lof.

Anoniem
10

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor alles! Zeer goede ervaring met Dijkhuizen Garantiemakelaars.

Mevr. Joyce Akhiat - Langendoen
10

Wij zijn zeer positief over alle medewerkers van Dijkhuizen Garantiemakelaars. Bedankt voor alles Leon, Walter, Chris, Patrick & Bibi !

Anoniem
9

Fijne ondersteuning vanuit het kantoor, altijd een snelle reactie op email en telefoontjes. Begeleiding vanuit makelaar zeer deskundig Ik ben zeer tevreden

Anoniem
9

Vriendelijke, behulpzame en snel reagerende office staff. Deskundige, flexibele makelaars met ruime kennis van de markt m.b.t. vraag en aanbod. Courtage is in ruime mate in balans met de geleverde diensten.

Anoniem
8

Creatieve makelaar die slim op markt inspeelt zonder te veel verwachtingen te wekken. Goede adviezen

Terug
Recent bekeken