Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Het contact met de alle medewerkers van Dijkhuizen garantiemakelaars was altijd soepel en correct. Ze waren stuk voor stuk op de hoogte en heel duidelijk. Ze hebben voor ons zowel de aankoop als de verkoop van de woning gedaan en daar hebben ze, heel fijn, echt de tijd genomen om dingen uit te leggen en te bespreken. De makelaar was zeer goed op de hoogte van de lokale markt en heeft ons uitstekend begeleid. Wij gaan met een goed gevoel naar onze nieuwe woning.

Dhr. Erasmo Signore
10

Ik had al veel goede verhalen over deze makelaar gehoord maar de deskundigheid en het nakomen van zijn verplichtingen overtroffen werkelijk al mijn verwachtingen. Wat een service! Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen!! Oprecht veel dank voor alles Dijkhuizen Garantiemakelaars uit Voorburg. Gr, Erasmo Signore

Anoniem
10

Heel fijn contact gehad, onder andere via mail, telefoon en WhatsApp. Zowel met onze eigen verkoopmakelaar als met alle andere medewerkers op het kantoor. Zeker een aanrader!

Mevr. van Gool
10

Deskundig, Bereidwillig , respectvol. Goede dossierkennis en moderne begeleiding . Prima voorbereid en afgehandeld .

Dhr. van Rijsbergen
9

Snelle en duidelijke communicatie en deskundige beoordeling zijn de sterke punten van Dijkhuizen makelaars.

Anoniem
9

Gewoon goed! Ze zijn zeer professioneel en meedenkend. Ze maken hun beloftes waar, geen lege verkooppraatjes.

Mevr. Van der Eijk - Mans
8

De makelaar heeft mij constant met raad en daad bijgestaan. Ik kon altijd binnen lopen of bellen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Dhr. Ruben van Drie
9

Chris Goedhuys is namens Dijkhuizen makelaars onze makelaar. Met enthausiasme voert hij (en zijn collega's) het vak uit. Altijd bereikbaar en persoonlijk in de communicatie. Wij bevelen hen van harte aan!

Mevr. Woudstra
10

De allerbeste makelaar! Veel, makkelijk en gezellig contact per mail, telefoon of whatsapp. Alles goed, snel en professioneel geregeld. De hele verkoop van mijn appartement en alles wat daarbij kwam kijken verliep enorm prettig en vloeiend! Ik raad deze makelaar zeer zeker aan!

Anoniem
9

Heel prettig en relaxt contact en niet alleen met de makelaar maar ook met z'n collega's op kantoor. Altijd bereikbaar en helder advies.

Anoniem
10

Fantastische makelaar, fijne begeleiding en goede adviezen. Denkt mee in de verkoop en hoe in zaken te handelen.

Dhr. Machiel Overduin
10

Een pluim op de hoed voor het makelaarsteam van Dijkhuizen Garantiemakelaars, een laagdrempelig bedrijf met stuk voor stuk prima mensen waar je elk moment van de dag kan binnenlopen. Het huis was binnen een week verkocht voor een prima prijs. Ook als aankoopmakelaar voor het nieuwe huis is Dijkhuizen een goede keuze geweest. Kortom: niets dan lof.

Anoniem
10

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor alles! Zeer goede ervaring met Dijkhuizen Garantiemakelaars.

Mevr. Joyce Akhiat - Langendoen
10

Wij zijn zeer positief over alle medewerkers van Dijkhuizen Garantiemakelaars. Bedankt voor alles Leon, Walter, Chris, Patrick & Bibi !

Anoniem
9

Fijne ondersteuning vanuit het kantoor, altijd een snelle reactie op email en telefoontjes. Begeleiding vanuit makelaar zeer deskundig Ik ben zeer tevreden

Anoniem
9

Vriendelijke, behulpzame en snel reagerende office staff. Deskundige, flexibele makelaars met ruime kennis van de markt m.b.t. vraag en aanbod. Courtage is in ruime mate in balans met de geleverde diensten.

Anoniem
8

Creatieve makelaar die slim op markt inspeelt zonder te veel verwachtingen te wekken. Goede adviezen

Anoniem
8

Goede ondersteuning vanuit het kantoor, altijd een snelle respons op email en telefoontjes. Begeleiding vanuit makelaar zeer deskundig en prettig!

Anoniem
8

Dijkhuizen makelaars heeft veel ervaring in de regio. De contacten zijn goed, er wordt snel, helder en pro-aktief gereageerd. Er wordt goed meegedacht / er is een goede begeleiding gedurende het gehele proces.

Anoniem
10

Dijkhuizen Garantiemakelaars snappen het. Ze nemen de tijd voor je, op alles hebben ze een begrijpelijk antwoord. Communicatie verloopt supersnel via de app of mail. Niets dan hulde voor deze mannen

Anoniem
9

Het hele proces verliep eigenlijk soepel, snel en vlekkeloos. Prima communicatie, begeleiding en advies tijdens het gehele proces. Vooral een hele rustige positieve en deskundige benadering en de kennis van de lokale markt maken de medewerkers van deze makelaar een aanrader als je een huis in Voorburg te koop wilt zetten. Wat ik vooral fijn vond is dat ik bij deze makelaar geen type pratende stropdassen met veel poeha ben tegengekomen. Dit zijn gewoon vakmensen.

Anoniem
8

Zeer te vreden over de communicatie en begeleiding gedurende het hele verkoop process van het appartement.

Anoniem
9

Heb het gehele verkoopproces als aangenaam ervaren! Zowel de makelaar en zijn collega's die het proces van bezichtigingen begeleidden gaven mij een prettige en professionele indruk. Er werd nimmer druk uitgeoefend! De binnendienst ging snel en adequaat te werk bij vraag en antwoord. Aanbevelingswaardig!!

Anoniem
10

Zeer prettige samenwerking, veel kennis van zaken, heldere communicatie en de zeer goede ondersteuning. Binnen een zeer korte periode stond ons huis te koop en was het verkocht. Ook voor de regio Wassenaar zou ik deze makelaar zeker aanbevelen!!!!

Anoniem
8

Vriendelijk, service gericht, goede duidelijke communicatie. Ben erg tevreden hoe ik geholpen en begeleid ben.

Anoniem
9

Deskundig , goed op de hoogte van de lokale marktsituatie. Reëel verwachtings management mbt inschatting van de te realiseren verkoopprijs.

Anoniem
10

Zeer deskundige dienstverlening door Dijkhuizen Garantiemakelaars, makelaar Leon van der Does. Contact met makelaar en collega's van het kantoor verliep zowel voorafgaand aan de dienstverlening als tijdens het verkoopproces uitstekend. Bij vragen wordt snel gereageerd en zaken worden bovendien proactief gecommuniceerd. Er wordt tijdens het verkoopproces tevens ruimte geboden voor open discussies zodat je als verkoper voldoende gelegenheid krijgt voor eigen inbreng.

Anoniem
10

Niks dan lof over deze makelaar. Vanaf de vrijblijvende kennsimaking en verkenning tot aan de berichtgeving over de definitieve verkoop. Zeer tevreden over de inzet van iedereen binnen het team van deze makelaar. Vooral mijn dank aan Chris Goedhuys, die alles keurig begeleidde en zeer helder en op elk moment met goede adviezen kwam. Ik raad makelaar Dijkhuizen iedereen aan.

Anoniem
9

goed persoonlijk contact, juiste inschatting van wat het huis waard is. goede begeleiding prima allemaal.

Anoniem
9

Een goed makelaarskantoor! De communicatie tussen het makelaarskantoor en de verkoper is zeer goed. Het contact dat ik met de verschillende medewerkers had, was prima. De makelaar houdt zich aan de gemaakte afspraken, is deskundig, geeft goed advies en reageert snel. Kortom: ik beveel dit kantoor van harte aan!

Anoniem
8

Goede marktkennis en daardoor snel verkocht.

Anoniem
10

Al geruime tijd client bij Walter Dijkhuizen en zijn medewerkers. Altijd vriendelijk, praatje, geduld en goed advies.

Anoniem
10

Walter Dijkhuizen houdt heel goed rekening met de wensen van de klant. Hij kan goed onderhandelen bij de verkoop. Het belangrijkste is dat hij meedenkt met de klant en rekening houdt met de persoonlijke situatie. Echt een fijne makelaar.

Anoniem
9

Uitstekend en prettig contact, zowel telefonisch als via de site. Alle gegevens via eigen account te bekijken; gegevens werden goed up to date gehouden. Staan open voor suggesties en begrijpen goed de grens tussen wat kan/niet kan, goed werkt/niet verstandig is.

Anoniem
10

Walter Dijkhuizen en zijn team zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en het is duidelijk dat alle informatie gedeeld wordt, zodat er snel gehandeld en overlegd kan worden. Ik zou iedereen aanraden bij Dijkhuizen makelaardij aan te kloppen omdat ze hart voor hun werk hebben en je het gevoel geven dat ze alles zullen doen om de klus te klaren (en dat doen ze ook!) Het team is efficient, maar ook heel warm en menselijk en dat is een zeldzame combinatie.

Anoniem
9

Uitstekende en deskundige begeleiding door alle medewerkers. Goede bereikbaarheid, en ook bellen in het weekend. Geen enkel punt van kritiek!

Anoniem
8

I would say that I had a good experience with my makelaar they were responsive and responsible to all my requests and concerns. They are highly recommended!

Anoniem
10

Walter Dijkhuizen, die ik nu al een aantal jaren ken, door de verhuizingen die ik in Voorburg heb gedaan, vind ik een reuze aardige man, die zijn vak goed verstaat en met je mee denkt en voor vele zaken een oplossing weet. Ook de andere medewerkers altijd even vriendelijk, kortom ben weer zeer tevreden!

Anoniem
10

Klantvriendelijke en klantgerichte ontvangst en begeleiding. Hoge mate van deskundigheid. Snel, accuraat en doelgericht verstrekken van informatie. Zeer goede en duidelijke procesbegeleiding tijdens de verkoopprocedure.Al met al een perfecte makelaar.

Anoniem
8

De mensen van Dijkhuizen zijn deskundig vriendelijk en correct.Op vragen via de mail kwam direct antwoord.We werden heel goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen en de afloop daar van.

Anoniem
10

The guys at DIjkhuizen were great! Really helped me with the sale of my apartment in Voorburg. The freely available moving van saved me, can't imagine what I would have done without them!

Anoniem
7

wij hebben het contact met Dijkhuizen makelaars als prettig ondervonden. de verkoop is zeer voorspoedig verlopen.

Anoniem
9

Alles was transparent en duidelijk voor ons gemaakt. (ij verkopen een huis voor het eerst in Nederland.)

Anoniem
8

Ter voorbereiding van de verkoop een vriendelijke en positieve kennismaking, goede tips hoe het huis verkoopbaar te maken, uitstekende fotograaf. Tijdens het te koop staan van mijn woning hebben ze alles netjes afgehandeld en mij keurig van alles op de hoogte gehouden. Bij de afhandeling van de verkoop is ook alles soepel verlopen. Nu moet ik hierbij aangeven, dat de verkoop zo snel en soepel verlopen is, al na de eerste bezichtiging, dat het nauwelijks anders kan dan dat alles positief was.

Anoniem
9

Goede vakkundige begeleiding waarbij persoonlijle aandacht hoog in het vaandel staat. Zeer professioneel maar toch zeer laagdrempelig waardoor het onderlinge contact als zeer plezierig is ervaren. Zeker een aanrader voor toekomstige (ver)kopers.

Anoniem
9

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Dijkhuizen. Zij hebben ons in het gehele verkoopproces goed geadviseerd en bovendien is het eindresultaat van de verkoop iets waar we uitermate content mee zijn.

Anoniem
9

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De makelaar(s) en andere mensen van het kantoor zijn goed bereikbaar, denken goed mee en geven deskundig advies. Het is geen goedkope makelaar maar geven absoluut waar voor hun geld. Mede hierdoor is ons huis snel verkocht.

Anoniem
10

De laatste tijd is er wat ophef over het nut van een makelaar. Men zou best zelf kunnen verkopen, de makelaar wordt weggezet als overbodig. Een goede makelaar is vakbekwaam, en kan veel voor je betekenen. Ieder zijn vak dus. Ik zou nooit zonder tussenkomst van een makelaar mijn huis verkopen. Dijkhuizen Makelaars heeft veel betrokkenheid laten zien bij de verkoop van mijn woning, en ook na de verkoop hebben ze ons op alle mogelijke manieren bijgestaan: omdat Dijkhuizen Makelaars heel goed op de hoogte is van de huizenmarkt in Voorburg en omstreken. Hier kun je als klant veel voordeel mee halen.

Anoniem
9

Deskundige makelaar, goede service, contact direct via whatsapp, telefoon of mail met snelle reactie, goede buurtkennis

Anoniem
8

Prima begeleiding bij de verkoop van de woning van mijn ouders. Bijna alles wordt voor je geregeld. Via E-mail wordt je op de hoogte gehouden van bezichtigingen en de uitkomst daarvan.

Terug
Recent bekeken