Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Contact met de makelaar is prettig verlopen. Ik zou hen zeker aanraden. Het huis heb ik via hun gekocht en verkocht.

Mevr. Mallee
10

Zeer goede begeleiding en adviezen omtrent vraagprijs, het presenteren van je huis, het regelen van bezichtigingen en de ontvangen biedingen. Goede begeleiding en uitleg bij het (concept)koopcontract. Wij zijn zeer tevreden met het bod en de snelle verkoop van ons huis.

Dhr. Massaar
10

Geen opmerkingen. Het contact verliep uitstekend. De service was prima. Zeer vriendelijke en deskundige mensen op het gehele kantoor

Mevr. Buscha
10

De medewerkers waren zeer professioneel en altijd vriendelijk. Ons appartement werd in korte tijd verkocht voor een goede prijs.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was goed, afspraken waren duidelijk, genoeg informatie en het huis was snel verkocht. Prima dus.

Dhr. van den Broek
10

Contacten met de makelaar liepen bijzonder goed. Ik werd goed, adequaat, en deskundig op de hoogte gehouden van alles wat er afspeelde tijdens de verkoop (bezichtiging, biedingen, etc). Ook na de verkoop nam men nog tijd voor mij i.v.m. vragen die ik nog had. Kortom een makelaar om aan te prijzen!

Anoniem
10

De makelaar coördineerde alles goed en wij hebben geregeld contact gehad. Ondanks de vele geïnteresseerde kregen klanten wel de tijd en mogelijkheid kans te maken op de woning. Naar ons idee hebben de juiste mensen daarom de woning nu kunnen bemachtigen en hebben wij de woning naar tevredenheid kunnen verkopen.

Anoniem
9

Alles prima geregeld. Leon hield ons prima op de hoogte over het verloop van de verkoop en verder zijn we dik tevreden over de algehele begeleiding door de overige mensen van Dijkhuizen. Top geregeld !

Anoniem
9

Alles goed verlopen, kundige adviezen, snelle verkoop/ koop. Wij hebben ze al aanbevolen bij derden die met ze in zee zijn gegaan.

Anoniem
9

Zeer prettige en duidelijke, snelle communicatie met het hele team. Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed, net als de begeleiding. Wij zijn erg tevreden.

Dhr. Bal
10

Dijkhuizengarantiemakelaars heeft de verkoop van mijn garage meer dan uitmuntend uitgevoerd! De vooraf gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en tijdens het verkooptraject mij overal over geinformeerd! Professionele begeleiding, perfekte service en zeer klantvriendelijk! Ik ben 100% tevreden! Kan iedereen Dijkhuizengarantiemakelaars aanbevelen!

Anoniem
10

Leon van der Does van Dijkhuizen heeft de verkoop van mijn woning enorm goed begeleid. Hij is deskundig, adviseert goed en is prettig in de omgang. Belangrijk vond ik dat hij geen 'verkoop praatjes' heeft. De backoffice van Dijkhuizen was ook prima. Ze reageerden adequaat en ik werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop.

Dhr. Richards
10

Dijkhuizen is een uiterste bekwaam en professioneel makelaars kantoor, met vriendelijk, behulpzaam en altijd beschikbaar,personeel, Wij zijn zeer tevreden met de loop van zaken..

Dhr. Zwarts
10

Efficiënt, deskundig, flexibel, ondersteunend en adviserend. Een zeer prettige en betrouwbare organisatie om mee samen te werken. Kan ik iedereen aanbevelen!

Anoniem
7

Deskundige en zeer prettige makelaar. Ons huis was snel voor een goede prijs verkocht. Geen omkijken naar gehad.

Anoniem
10

Contact met makelaar en kantoor is vanaf het begin zeer prettig en deskundig geweest en heeft enorm geholpen om de toch wel lastige en soms ingewikkelde zaken voor ons te vereenvoudigen. Wij zijn meer dan content met de keuze voor dit makelaarskantoor en kunnen hun service en kennis iedereen aanbevelen die een huis willen verkopen of kopen.

Dhr. Millenaar
10

Het was de derde keer dat wij ons huis in de verkoop deden. De eerste twee keer trokken wij dat zelf terug en dat was geen enkel probleem. De derde keer is alles wel doorgegaan. De makelaar was reëel in de verwachtingen. De service en het voortdurend contact was uitstekend.

Anoniem
9

Een tweede keer dat ik bij de verkoop van mijn huis, gebruik heb gemaakt van Dijkhuizen Makelaars. Wederom was dit naar alle tevredenheid. Ze hebben goed meegedacht over de timing van de verkoop en de vraagprijs van het huis, waarbij we in goed overleg tot een strategische keuze zijn gekomen. De begeleiding van potentiële kopers verliep prima en afstemming over de bezichtigingstijden verliep snel, kordaat en met korte lijnen. Bijzonder plezierig dat na afloop van een bezichtiging een verslag in het online portaal vrijwel direct werd ingevuld. Hiermee voorkomen ze onnodig telefonisch contact terwijl je als verkoper goed aangesloten blijft over het verloop. Uiteindelijk liep het storm in de eindfase van de verkoop en hebben we een mooie verkoopprijs gekregen!

Anoniem
9

Zeer professionele makelaar, soepel en prettig in de omgang. Ken de locale huizenwereld als geen ander. Voor je het weet is je woning voor een prima bedrag verkocht.

Mevr. Groenewold
9

13 jaar geleden hebben we ook naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van deze makelaar voor zowel aan- als verkoop dus de keuze voor Dijkhuizen was niet zo moeilijk toen wij besloten om eind vorig jaar ons huis te verkopen. Opnieuw werden we uitstekend begeleid en ondersteund in alle fasen van het proces. Goede service, communicatie via het online dossier en korte lijnen voor snel overleg. Afspraken werden stipt nagekomen. Binnen 17 dagen was onze dubbele bovenwoning verkocht! Heel erg bedankt voor jullie hulp in deze spannende tijd!

Mevr. Saskia Mol/Elfferich
10

Woning van vrienden was binnen 1 dag verkocht, dus de keuze was snel gemaakt. Onze woning duurde iets langer, binnen 3 dagen ud83dude01 Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Top !!! Dank je wel team Dijkhuizen

Dhr. Lamb
10

Bij uitstek kennis van de wijk/omgeving van ons woongebied/wijk. Realistische kijk op aan/verkoopprijs, dito goede aanpak van de verkoop. Goede communicatie gedurende de verkoopproces. Altijd beschikbaar voor een advies bij het bepalen van een keuze/richting.

Anoniem
10

Het contact met de alle medewerkers van Dijkhuizen garantiemakelaars was altijd soepel en correct. Ze waren stuk voor stuk op de hoogte en heel duidelijk. Ze hebben voor ons zowel de aankoop als de verkoop van de woning gedaan en daar hebben ze, heel fijn, echt de tijd genomen om dingen uit te leggen en te bespreken. De makelaar was zeer goed op de hoogte van de lokale markt en heeft ons uitstekend begeleid. Wij gaan met een goed gevoel naar onze nieuwe woning.

Dhr. Erasmo Signore
10

Ik had al veel goede verhalen over deze makelaar gehoord maar de deskundigheid en het nakomen van zijn verplichtingen overtroffen werkelijk al mijn verwachtingen. Wat een service! Ik kan iedereen deze makelaar aanbevelen!! Oprecht veel dank voor alles Dijkhuizen Garantiemakelaars uit Voorburg. Gr, Erasmo Signore

Anoniem
10

Heel fijn contact gehad, onder andere via mail, telefoon en WhatsApp. Zowel met onze eigen verkoopmakelaar als met alle andere medewerkers op het kantoor. Zeker een aanrader!

Dhr. Raymond 't Hart
10

Dit is nu een schoolvoorbeeld wat je van een makelaar mag verwachten. Na een zoektocht naar een makelaar voor de verkoop van onze woning hebben we voor deze makelaar gekozen. Buiten het feit dat de betreffende makelaar erg kundig overkwam had hij verreweg het beste verhaal, en een héél andere strategie dan alle andere makelaars welke we hebben laten komen, namelijk volledig toespitst op de huidige markt en nauwelijks op de 'klassieke waardebepaling'. Dat zorgde voor een heel groot gat vwb de vraagprijs ten opzichte van de andere makelaars. Dat zorgde in eerste instantie voor een lichte twijfel, maar door de verklaring van de strategie hebben we daar toch voor gekozen. En het resultaat, exact zoals voorspeld. De woning is binnen een week verkocht voor u20ac15.500,- boven de vraagprijs. En om een beeld te schetsen, als we 1 van de andere makelaars in de hand hadden genomen was de uiteindelijke opbrengst minimaal u20ac40.000,- minder geweest. Dus chapeau voor deze makelaar!

Mevr. van Gool
10

Deskundig, Bereidwillig , respectvol. Goede dossierkennis en moderne begeleiding . Prima voorbereid en afgehandeld .

Dhr. van Rijsbergen
9

Snelle en duidelijke communicatie en deskundige beoordeling zijn de sterke punten van Dijkhuizen makelaars.

Anoniem
9

Gewoon goed! Ze zijn zeer professioneel en meedenkend. Ze maken hun beloftes waar, geen lege verkooppraatjes.

Mevr. Van der Eijk - Mans
8

De makelaar heeft mij constant met raad en daad bijgestaan. Ik kon altijd binnen lopen of bellen. Ik kan hem iedereen aanraden.

Dhr. Ruben van Drie
9

Chris Goedhuys is namens Dijkhuizen makelaars onze makelaar. Met enthausiasme voert hij (en zijn collega's) het vak uit. Altijd bereikbaar en persoonlijk in de communicatie. Wij bevelen hen van harte aan!

Mevr. Woudstra
10

De allerbeste makelaar! Veel, makkelijk en gezellig contact per mail, telefoon of whatsapp. Alles goed, snel en professioneel geregeld. De hele verkoop van mijn appartement en alles wat daarbij kwam kijken verliep enorm prettig en vloeiend! Ik raad deze makelaar zeer zeker aan!

Anoniem
9

Heel prettig en relaxt contact en niet alleen met de makelaar maar ook met z'n collega's op kantoor. Altijd bereikbaar en helder advies.

Anoniem
10

Fantastische makelaar, fijne begeleiding en goede adviezen. Denkt mee in de verkoop en hoe in zaken te handelen.

Dhr. Machiel Overduin
10

Een pluim op de hoed voor het makelaarsteam van Dijkhuizen Garantiemakelaars, een laagdrempelig bedrijf met stuk voor stuk prima mensen waar je elk moment van de dag kan binnenlopen. Het huis was binnen een week verkocht voor een prima prijs. Ook als aankoopmakelaar voor het nieuwe huis is Dijkhuizen een goede keuze geweest. Kortom: niets dan lof.

Anoniem
10

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor alles! Zeer goede ervaring met Dijkhuizen Garantiemakelaars.

Mevr. Joyce Akhiat - Langendoen
10

Wij zijn zeer positief over alle medewerkers van Dijkhuizen Garantiemakelaars. Bedankt voor alles Leon, Walter, Chris, Patrick & Bibi !

Anoniem
9

Fijne ondersteuning vanuit het kantoor, altijd een snelle reactie op email en telefoontjes. Begeleiding vanuit makelaar zeer deskundig Ik ben zeer tevreden

Anoniem
9

Vriendelijke, behulpzame en snel reagerende office staff. Deskundige, flexibele makelaars met ruime kennis van de markt m.b.t. vraag en aanbod. Courtage is in ruime mate in balans met de geleverde diensten.

Anoniem
8

Creatieve makelaar die slim op markt inspeelt zonder te veel verwachtingen te wekken. Goede adviezen

Anoniem
8

Goede ondersteuning vanuit het kantoor, altijd een snelle respons op email en telefoontjes. Begeleiding vanuit makelaar zeer deskundig en prettig!

Anoniem
8

Dijkhuizen makelaars heeft veel ervaring in de regio. De contacten zijn goed, er wordt snel, helder en pro-aktief gereageerd. Er wordt goed meegedacht / er is een goede begeleiding gedurende het gehele proces.

Anoniem
10

Dijkhuizen Garantiemakelaars snappen het. Ze nemen de tijd voor je, op alles hebben ze een begrijpelijk antwoord. Communicatie verloopt supersnel via de app of mail. Niets dan hulde voor deze mannen

Anoniem
9

Het hele proces verliep eigenlijk soepel, snel en vlekkeloos. Prima communicatie, begeleiding en advies tijdens het gehele proces. Vooral een hele rustige positieve en deskundige benadering en de kennis van de lokale markt maken de medewerkers van deze makelaar een aanrader als je een huis in Voorburg te koop wilt zetten. Wat ik vooral fijn vond is dat ik bij deze makelaar geen type pratende stropdassen met veel poeha ben tegengekomen. Dit zijn gewoon vakmensen.

Anoniem
8

Zeer te vreden over de communicatie en begeleiding gedurende het hele verkoop process van het appartement.

Anoniem
9

Heb het gehele verkoopproces als aangenaam ervaren! Zowel de makelaar en zijn collega's die het proces van bezichtigingen begeleidden gaven mij een prettige en professionele indruk. Er werd nimmer druk uitgeoefend! De binnendienst ging snel en adequaat te werk bij vraag en antwoord. Aanbevelingswaardig!!

Anoniem
10

Zeer prettige samenwerking, veel kennis van zaken, heldere communicatie en de zeer goede ondersteuning. Binnen een zeer korte periode stond ons huis te koop en was het verkocht. Ook voor de regio Wassenaar zou ik deze makelaar zeker aanbevelen!!!!

Anoniem
8

Vriendelijk, service gericht, goede duidelijke communicatie. Ben erg tevreden hoe ik geholpen en begeleid ben.

Anoniem
9

Deskundig , goed op de hoogte van de lokale marktsituatie. Reëel verwachtings management mbt inschatting van de te realiseren verkoopprijs.

Anoniem
10

Zeer deskundige dienstverlening door Dijkhuizen Garantiemakelaars, makelaar Leon van der Does. Contact met makelaar en collega's van het kantoor verliep zowel voorafgaand aan de dienstverlening als tijdens het verkoopproces uitstekend. Bij vragen wordt snel gereageerd en zaken worden bovendien proactief gecommuniceerd. Er wordt tijdens het verkoopproces tevens ruimte geboden voor open discussies zodat je als verkoper voldoende gelegenheid krijgt voor eigen inbreng.

Terug
Recent bekeken