Aankoopmakelaar Dijkhuizen Garantiemakelaars

Je bent eruit; je gaat een huis in Voorburg en omgeving zoeken. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je één van onze aankoopmakelaars van Dijkhuizen Garantiemakelaars in handen neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Een aankoopmakelaar helpt en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van jouw huis.

Dijkhuizen Garantiemakelaars kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere cliënt een verkoopmakelaar, maar hij is bij één pand nooit zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. Dijkhuizen Garantiemakelaars makelaar behartigt dus altijd de belangen van de cliënt. Met onze aankoopmakelaars in Voorburg en omgeving heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt.

Aankoopmakelaar Voorburg e.o. en de vier fases

Het aankopen van een huis bestaat bij Dijkhuizen Garantiemakelaars uit vier verschillende fases, namelijk:

  • Fase 1: Voorbereiding & zoeken
  • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
  • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

 

Fase 1: Voorbereiden & zoeken

Wij zullen deze vier aankoopfases hieronder in het kort aan je uitleggen. Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. Onze aankoopmakelaar maakt graag samen met jou een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen. 

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken

Op jouw verzoek plannen wij de afspraak voor bezichtiging, uiteraard in overleg met jou en de verkopende makelaar, op een zo kort mogelijke termijn. Dat kan eventueel ook op een zaterdag. Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is dat je jouw (toekomstige) woning kunt bekijken met jouw eigen aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars.

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen

Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis, willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert jouw aankoopmakelaar een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt jouw aankoopmakelaar het kadaster, bestemmingsplan en/of adviseert hij een Bouw- Technokeuring uit te laten voeren. Als alles aan jouw en onze voorwaarde voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Jouw aankoopmakelaar van Dijkhuizen Garantiemakelaars heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet jouw aankoopmakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na verkoop

Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richt de aankoopmakelaar zich op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Hij maakt de koopovereenkomst op of controleert het document als de verkopende makelaar dit heeft opgesteld. Jouw Garantiemakelaar is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent. Daarmee staat jouw Garantiemakelaar ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.