Lifestyle shop

Welkom op onze lifestyle pagina. Hier vindt je presentjes waaruit je een keuze kunt maken. 

Uiteraard kun je deze producten ook los bestellen. Vul het onderstaande formulier in en vermeld welk product je wilt te bestellen. Wil je meer dan 1 product bestellen dan kun je dat ook aangeven. Hierna zenden wij je een betaalverzoek en een bevestigingsmail waarna je de producten kunt afhalen op ons kantoor.

 

Dijkhuizen Garantiemakelaars
Prins Bernhardlaan 187
2273 DP Voorburg
Nederland
Telefoon: 070 - 3000138
E-mailadres:
 
BTW: NL8077 91 775 B01
Bankrekening: NL34 RABO 0387 9142 77
KvK nummer: 27153932
 
Dijkhuizen Garantiemakelaars is een vertrouwde naam in Haaglanden en met name in Voorburg. Altijd actief en innovatief om de klanten een uitstekende service te bieden bij de verkoop, aankoop of taxatie van hun woning.
Persoonlijke gegevens
*
*
*
Verificatie
*
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.
Verkoper van Populierendreef 650
9

Goede vakkundige begeleiding waarbij persoonlijle aandacht hoog in het vaandel staat. Zeer professioneel maar toch zeer laagdrempelig waardoor het onderlinge contact als zeer plezierig is ervaren. Zeker een aanrader voor toekomstige (ver)kopers.

Verkoper van Prinses Beatrixlaan 308
10

De medewerkers van Dijkhuizen Garantiemakelaars zijn zeer kundig, vriendelijk en transparant in communicatie. Feedback betreffende bezichtigingen is zeer goed en snel en hun bereikbaarheid is ook erg goed. Ik heb niets dan positieve ervaringen met Dijkhuizen Garantiemakelaars en beveel hen dan ook bij een ieder die zijn/haar woning wil verkopen aan!

Anoniem
10

Dijkhuizen makelaardij heeft mij goed geïnformeerd. De informatie die ze verstrekken is duidelijk. Telefonische werd ik altijd netjes en uiterst vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ze ondernemen direct Katie. Ik had echt het idee van "klant is koning". Zeer zeker zou ik Dijkhuizen Makelaardij aanbevelen.

Lees meer
Terug
Recent bekeken