Lifestyle shop

Welkom op onze lifestyle pagina. Hier vindt je presentjes waaruit je een keuze kunt maken. 

Uiteraard kun je deze producten ook los bestellen. Vul het onderstaande formulier in en vermeld welk product je wilt te bestellen. Wil je meer dan 1 product bestellen dan kun je dat ook aangeven. Hierna zenden wij je een betaalverzoek en een bevestigingsmail waarna je de producten kunt afhalen op ons kantoor. Uiteraard onder voorbehoud dat de producten leverbaar zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijkhuizen Garantiemakelaars
Prins Bernhardlaan 187
2273 DP Voorburg
Nederland
Telefoon: 070 - 3000138
E-mailadres:
 
BTW: NL8077 91 775 B01
Bankrekening: NL34 RABO 0387 9142 77
KvK nummer: 27153932
 
Dijkhuizen Garantiemakelaars is een vertrouwde naam in Haaglanden en met name in Voorburg. Altijd actief en innovatief om de klanten een uitstekende service te bieden bij de verkoop, aankoop of taxatie van hun woning.
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Ingrid De Klerck
10

Ik ben zeer tevreden over dit makelaarskantoor. Aardige mensen en toch ook zeer kundig en punctueel!

ravenhorst
9

Ik heb Dijkhuizen Garantiemakelaars beoordeeld met een 8.67 omdat ik met name veel waardering heb waarop Leon de onderhandeling heeft afgerond.

Anjana Makhan
9

Zeer vriendelijke makelaar. In de koopovereenkomst is zelfs een artikel opgenomen dat de koper beschermt (bouwkundige keuring met kosten boven 2500 - ontbindende voorwaarde). Goede service, kon snel handelen toen ik adhoc wilde bezichtigen. Heeft de tijd genomen om alles te laten zien en de akte door te nemen bij tekenen.

Lees meer
Terug
Recent bekeken